Kada je vidio Kate na modoj pisti princ William je rekao: Bit će moja

Piše: Redakcija

Princeza Kate Middleton postala je miljenica mnogih Britanaca kada je stigla na britanski dvor. No, prije nego je stekla laskavu titulu princeze, Kate je bila obična djevojka. Tokom studija, Kate se jednom prilikom oprobala na modnoj pisti kada je u providnoj haljini prošetala pred brojnom publikom. Među onima koji su došli na reviju bio je i princ William koji je odmah primjetio Kate, te se prijatelju koji je došao s njim, povjerio kako se zaljubio na prvi pogled. Iako su se poznavali prije revije, William i Kate ubzo su počeli da se viđaju.

-Bilo je to pred kraj njihove prve godine faksa. I ja sam bio na događaju i bilo je puno zgodnih djevojaka. Kate je nosila izazovnu, potpuno prozirnu haljinu i William nije mogao da skine pogled s nje- ispričao je 2011. godine njihov zajednički prijatelj Pat Duncan.

Nakon što je postala britanska princeza i stekla veliku slavu, dizajnerica provokativne providne haljine koju je Kate nosila na pomenutoj reviji, Charlotte Todd i te kako je znala unovčiti “zlatnu koku” i pomenutu haljinu prodala na aukciji za čak 125 hiljada dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti