Bivši državni prvak u umjetničkom klizanju počinio samoubistvo

Piše: Redakcija

Osvajač nekoliko srebrenih medalja i bivši državni prvak u umjetničkom klizanju, John Coughlin, prije dva dana u jutarnjim satima oduzeo je sebi život. Prva je to objavila njegova sestra Angela Laune na svom Facebook profilu.

Vijest o njegovoj smrti potvrdila je i policija Kansas Cityja, a nekoliko sati nakon što je objavila vijest o njegovoj smrti, Angela je objavila da će pogreb biti 29. januara i zahvalila se svima koji su im pružili podršku u teškim trenutcima.

Profesionalnom klizaču je nedavno bilo zabranjeno da nastupa na klizačkom takmičenju jer je bio pod istragom za seksualno uznemiravanje, a detalji ove optužbe nikada nisu objavljeni, pa mnogi smatraju da je to upravo razlog zbog kojeg je sebi oduzeo život.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti