Ovo su stvari koje niste znali o Victorijinim anđelicama

Piše: Redakcija

Iako na sceni izgledaju besprijekorno i savršenu, Victorijine anđelice kriju mnoge tajne. Iza scene, nije sve tako ružičasto kao što izgleda na pisti. Smatraju ih najljepšim ženama na svijetu, ali iza svega toga stoje male, ne tako lijepe tajne o kojima manekenke rijetko govore. Ukoliko ste mislili da je kosa Victorijinih anđelica uvijek savršena, vrijeme je da znate da to nije njihova kosa, jer svi modeli nose ekstenzije, a da bi sve izgledalo savršeno, potrebno je i do nekoliko sati. Kosa je skoro uvijek ofarbana, kako bi izgledale privlačnije.

Svi modele satima prije izlaska na pistu nanose sprej za tamnjenje kako bi pokrio sve nedostatke kože, poput celulita, ožiljaka i crvenila. Skoro svi modeli nose vještačke trepavice, a tokom snimanja i foto sesija, modeli moraju da vježbaju par sati dnevno jer je njihova obaveza da vode računa o svom tijelu.

Pored napornih treninga, dijete su obavezne za sve modele. Ono što zvuči pomalo čudno, jeste da se prije svake revije manekenkama daju alkoholna pića kako bi se opustile i postale slobodnije na sceni, flertujući sa publikom i mnogobrojnim fotografima. Još jedna tajna njihovog savršenog izgleda jeste photoshop. Većina modela u realnosti ne izgleda kao na slici, njihove butine i strukovi se sužavaju, a dekolte se povećava dvostruko ili trostruko.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti