Jessica Simpson pronašla lijek za trudničke otoke

Piše: Redakcija

Američka pjevačica Jessica Simpson trenutno je u devetom mjesecu trudnoće, a kao i prethodni put kada je bila u drugom stanju, vodila je veliku bitku sa prekomjernom težinom. Pjevačica se tokom posljednje trudnoće ugojila čak 40 kilograma, a najveći problem su joj njene natekle noge i stopala zbog kojih je prethodnih mjeseci trpila jake bolove.

View this post on Instagram

#tenyearchallenge (📸 @backgrid_usa)

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Ona se na društvenim mrežama nedavno požalila kako nije u stanju hodati te da svakodnevno trpi bolove u nogama, pokazavši svojim fanovima kako zaista izgledaju njena natekla stopala. Ipak, da je njenim mukama došao kraj, potvrdila je pjevačica koja se pohvalila novim izgledom. Iako su još uvijek natekla, njena stopala izgledaju znatno bolje nego ranije, a lijek je pronašla u drevnoj kineskoj terapiji “cupping”.

View this post on Instagram

SKANKLES aka Skinny Ankles 😜

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Riječ je drevnoj kineskoj metodi liječenja vrućim čašama. Naime, staklene čaše se zagrijavaju i stavljaju na kožu na nekoliko minuta, a krajnji rezultat je aktiviranje limfnog sistema, poboljšanje cirkulacije, oslobađanje toksina i izbacivanje viška vode iz organizma. Ovu metodu preporučila je svim trudnicama koje baš kao i ona, imaju iste probleme.

View this post on Instagram

Cupping 🙌

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti