Promijenila boju kože kako bi rodila crnu djecu

Piše: Redakcija

Njemačka manekenka Martina Big odlučila je promijeniti boju kože i postati crnkinja, u nadi da će njena djeca imati takođe, crnu boju kože. Martina koja je posljednje dvije godine koristila posebnu terapiju melaninom, tvrd kako su joj te injekcije pomogle da promijeni rasu. Ona je istakla kako su joj njeni doktori zagarantovali da će roditi djecu crne boje kože iako je prije tretmana bila bjelkinja, baš kao i njen suprug.

-Moja djeca će biti crna. Mi nemamo planove, ali razgovaram sa svojim ljekarom da vidim da li je moje tijelo u redu, hoću li moći da dojim i kako će mi beba izgledati- izjavila je Martina u jednoj emisiji.

Ona tvrdi kako joj je tretman posebnom vrstom injekcija pomogao ne samo da promijeni boju kože, već i da se u potpunosti osjeća kao crnkinja što je šokiralo brojne gledaoce u studiju.

-Koža postaje sve tamnija i moja rastuća kosa se mijenja i postaje kovrdžava i tamnija- istakla je Martina.

Kako bi u potpunosti sebe smatrala crnkinjom, Martina je otputovala u Keniju gdje je posebnim plemenskim obredima prihvaćena za članicu jednog plemena, nakon čega je izjavila da se u potpunosti osjeća kao Afrikanka, te da je njeno pređašnje porijeklo sada samo historija.

https://www.instagram.com/p/Bp21q6Agzwe/

Pročitajte još