Nakon Cheryl Cole, Liam Payne u vezi sa poznatom manekenkom

Piše: Redakcija

Britanski pjevač i tekstopisac Liam Payne brzo je prebolio raskid sa Cheryl Cole, te je nakon šest mjeseci od razvoda pronašao novu partnericu. Ništa ne bi bilo čudno da mladi pjevač pored sebe sada ima 23 godine stariju djevojku. Kako navode mediji u SAD, Liam se od nedavno viđa sa čuvenom manekenkom Naomi Campbell, sa kojom od nedavno dijeli komplimente na društvenim mrežama.

-Savršenstvo u jednoj osobi. Nemoj da mi daješ taj pogled napisao je pjevač ispod fotografije koju je Naomi objavila na svom Instagramu.

View this post on Instagram

Pre show ✖️✖️ @louisvuitton 🖤

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Uskoro se i Naomi pridružila Liamu komentarišući njegovu sliku, što su primjetili njihovi brojni fanovi, kojima je odmah bilo jasno da između poznate manekenge i pjevača postoji doza privlačnosti.

-Prelijepa duša- napisala je Naomi ispod Liamove fotografije, nakon čega joj je Liam ubrzo odgovorio: “Svoj svoga prepoznaje” i poslao joj poljubac.

View this post on Instagram

Here for it. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti