Poznata glumica optužila kozmetičku kompaniju: Prestanite ponižavati žene

Piše: Redakcija

Poznata britanska glumica Jameela Jamil oštro je reagovala na posljednju kampanju koju je lansirala kozmetička kompanija “AVON”. U promotivnom videu kompanije koja je predstavila novu anti celulit kremu stoji slogan :”Rupice su slatke na vašim obrazima dok se smijete, ali ne i na vašim butinama”, što je izazvalo bijes kod glumice koja je putem svog Twitter naloga kritikovala pomenutu kampanju, te predstavnike kompanije nazvala klovnovima.

https://twitter.com/jameelajamil/status/1086671811796848641

-Svi imamo rupice od celulita na butinam, imam ih i ja, a i klovnovi iz “AVONA” ih imaju sigurno. Prestanite da ponižavate žene zbog godina, gravitacije i celulita. Sve je to normalna pojava. Osudili ste nas na neuspjeh samim pokušajem da ih popravimo- napisala je Jamil, a ubrzo ju je podržalo mnogo njenih fanova kojima se takođe nije dopao ovaj marketinški potez pomenute kompanije.

Ona je istakla kako su žene danas izložene stalnoj turturi koja ih podstiče da mrze same sebe. Ubrzo je stiglo saopštenje iz kompanije “AVON” u kome se navodi kako ovom reklamom nisu željeli bilo koga uvrijediti, te su zbog toga odlučili povući spornu reklamu.

Pročitajte još