Chris Brown uhapšen zbog pokušaja silovanja

Piše: Redakcija

Poznati američki pjevač Chris Brown uhapšen je u Parizu nakon što ga je jedna djevojka optužila za silovanje, izjavili su predstavnici francuske policije. Brown je uhapšen sa još dvije osobe od kojih je jedna njegov tjelohranitelj.

View this post on Instagram

GANG!

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Djevojka je policiji rekla kako ju je Brown napao kada su ostali sami u jednoj sobi hotela “Le Mendarin Oriental” u Parizu, te dodala kako su osim pjevača u nemilom događaju učestvovale još dvije osobe od kojih je jedna Brownov tjelohranitelj koga je nesretna djevojka prepoznala kao saučesnika u ovom događaju. Sve se dogodilo 15. januara u kasnim večernjim satima, a kako tvrdi francuska štampa, ovo nije prvi put da se popularni pjevač nalazi u sličnoj situaciji, budući da je i ranije bio optuživan za nasilničko ponašanje prema ženama. Njegov PR tim još uvijek nije komentarisao pomenutu situaciju, a prema tvrdnjama medija, Brown i njegov tjelohranitelj još uvijek se nalaze u pritvoru.

View this post on Instagram

💡

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti