Svi grijesi Chrisa Browna: Rihannu je tukao, a sada ga sumnjiče za zlostavljanje djevojke u Parizu

Piše: Redakcija

Poznati američki muzičar Chris Brown ponovo se našao na naslovnim stranam svjetskih medija nakon što je prije dva dana uhapšen u parizu zbog optužbi da je sa dvojicom bliskih saradnika sliovao 24-godišnju djevojku u njegovom hotelskom apartmanu. Brown je nakon iskaza koji je dao u sudu, pušten na slobodu, ali će ovaj proces u narednom periodu dobiti epilog kada se prikupe svi dokazi i ispitaju lica koja su sporne večeri bila u društvu poznatog muzičara.

View this post on Instagram

throwback

A post shared by chris brown ♛ (@cbreezygod) on

Ovo ujedno nije prvi put da se Brown zbog svog agresivnog ponašanja našao pred sudom. Chris je i prethodnih godina često dovođen u vezu sa brojnim krivičnim djelima među kojima prednjači porodično nasilje. Brown je još 2009. godine postao poznat javnosti nakon što ga je poznata pjevačica i bivša djevojka Rihanna prijavila policiji zbog teških povrijeda koje joj je Brown nanio.

Ona je tada pred sudom izjavila kako ju je Brown u više navrata pretukao te su povrede koje je tada zadobila bile kap koja je prelika čašu. Brown je na kraju priznao pred sudom da je Rihannu udario u predjelu lica, ali da je to uradio u samoodbrani.

Brown očigledno nije naučio lekciju pa se tako 2016. godine ponovo našao na sudu. Ovoga puta, njegova bivša djevojka Karrueche Tran optužila je muzičara da joj je 2016. godine uputio prijetnje zbog kojih je bila prinuđena pozvati policiju. Mediji su tada pisali o tome kako je Karruseche pozvala policiju zbog prijetnji koje joj je uputio Brown.

https://www.instagram.com/p/Bs6EOZCg7FU/

Nakon što su došli u njenu kuću, policijski službenici zatekli su Browna koji je u rukama imao pištolj. Nakon privođenja, Brown je priznao da je imao žustru raspravu sa svojom djevojkom, ali je demantovao da joj je uputio prijetnje pištoljem. Protiv Chrisa Browna u međuvremenu je podnešeno još nekoliko prijava zbog nasilničkog ponašanja, a muzičar je poznat i po tome što tokom svojih nastupa često ulazi u sukob sa svojom publikom zbog čega je u nekoliko navrata prekidao koncerte.

View this post on Instagram

💡

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Pročitajte još