Novosti

Nicole Kidman u društvu supruga i urednice magazina Vogue posmatrala teniski meč

Australska glumica Nicole Kidman pojavila se na glavnom terenu teniskog turnira Australian Open gdje je u društvu supruga Keitha Urbana i urednice modnog magazina “Vogue” Anne Wintour gdje su uživali u teniskim bravurama sjajne Karoline Pliskove i Naomi Osake. Njihovo pojavljivanje u loži iznenadilo je mnogobrojnu publiku koji su aplauzom pozdravili Nicole.

Poznata Australka nikada nije krila da je veliki fan “bijelog sporta”, a ono što je posebno iznenadilo prisutne jeste savšena linija i prirodan izgled kojem je glumica posljednje dvije godine posvetila veliku pažnju. Nicole je nedavno izjavila kako je odlučila u potpunosti promijeniti svoje navike, te je odustala od čestih estetskih intervencija na svome tijelu i licu, a biljni preparati koje koristi posljednjih mjeseci, vratili su svježinu njenom licu.

Nicole je nakon što se ponovo preselila u Australiju, odlučila smanjiti tempo, te filmsku karijeru staviti po strani i u potpunosti se posvetila svojoj porodici. Glumica je nakon snimanja filma “Destroyer” u kome glumi lik detektiva koji radi na veoma opasnom slučaju, istakla kako joj je filmska transformacija koju je doživjela tokom snimanja, pomogla da savlada svoje strahove, i bude svjesna težine poslova kojima se žene u svijetu danas bave.