Preminuo komičar Kevin Barnett

Piše: Redakcija

Poznati američki komičar iznenada je preminuo u Meksiku gdje je otputovao kako bi uživao u odmoru. Jedan od idejnih tvoraca čuvene komedije “Rel” preminuo je u 32. godini života, a autopsijom je utvrđeno kako je smrt nastupila usljed upale pankreasa koja je bila fatalna po mladog reditelja. Iako ništa nije slutilo da bi mu se nešto moglo desiti, prijatelji preminulog komičara su u šoku, i tvrde, kako je Kevin bio jako dobrog zdravlja te da nikada nije imao ozbiljnijih problema.

Kevin je nakon što je otputovao na odmor, na svom Instagramu objavio zanimljivu fotografiju sa odmora na kojoj pozira u karakterističnoj meksikanskoj garderobi. Kako navode američki mediji, informacije koje su dobili od meksičkih vlasti govore kako je nesretni Barnett preminuo usljed veoma opasnog pankreatitisa, virusne infekcije koja napada pankreas, te je u oovakvim slučajevima smrtni ishod veoma čest. Od preminulog komičara oprostile su se i produkcijske kuće “NBC” i “Fox Entertainment” sa kojima je Barnett prethodnih godina imao dobru saradnju. Nakon autopsije koja je obavljenja u Meksiku, tijelo preminulog komičara bit će predato njegovoj porodici. Komemoracija preminulom Barnettu održat će se danas u “The Bell House” u New Yorku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti