Selena Gomez sva u krvi: Svi su zabrinuti za njeno zdravlje

Piše: Redakcija

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez po prvi put se pojavila u javnosti nakon petomjesečne pauze koju je provela u jednoj psihijatrijskoj klinici. Selena je doživjela nervni slom nakon raskida sa Justinom Bieberom, ali ju je najviše potreslo saznanje da njen bivši momak planira vjenčanje sa novom partnerkom Hailey Baldwin: njeni prijatelji su ispričali kako je Selena nakon što je čula za nju, ovu potresnu vijest, naprosto zanijemila i prestala komunicirati, nakon čega su njeni prijatelji zabrinuti za njeno zdravlje, pozvali ljekare koji su je odmah smjestili u bolnicu.

Nakon pet mjeseci provedenih pod nadzorom ljekara, Selena se po prvi put pojavila u javnosti, a slika koju je objavila na svom Instagramu, šokirala je mnoge. Na fotografiji na kojoj se pored mlade glumice nalazi i njena prijateljica Julia Michaels, fanovi prelijepe Selene primijetili su zastrašujuće rane na njenim rukama, a krvi je bilo i na njenom licu. Njeni fanovi bili su šokirani vidjevši ovo fotografiju, a mnogi su prokomentarisali kako je Selena u jako lošem stanju, pa im nije jasno kako su joj ljekari na klinic dozvolili da napusti liječenje.

-Moja draga sestra. Julia ti predstavljaš veliki dio mog života. Naučila si me kako biti hraba kada sumnjam u sebe- napisala je Selena pored fotografije na Instagramu, i na taj način se zahvalila svojoj prijateljici.

View this post on Instagram

Wolves 🌑

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

View this post on Instagram

@instylemagazine

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Pročitajte još