Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili 7. rođendan kćerkice Nine

Piše: Redakcija

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić jučer su proslavili sedmi rođendan njihove kćerkice Nine u jednoj od beogradskih igraonica za djecu. Jelena i Ivan objavili su fotografije na svojim Instagram profilima, a na fotografijama se može vidjeti da je ona sretno i zadovoljno dijete.

View this post on Instagram

Andjele moj srecan ti 7. rodjendan❣️ ♥️♥️

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

U ranijim intervjuima Ivan je često pričao o svom djetinjstvu i kako mu je bilo prodavati gljive na pijaci, te uporedio to vrijeme s onim u kojem je on odrastao.

– Čini se sa strane da dijete odrasta u drugim okolnostima, međutim, mi neprestano, malo i namjerno pravimo druge okolnosti, drugačije od ovih koje mi njoj možemo obezbijediti. Naprimjer, svi se čude zašto nismo dijete „gurnuli“ u medije, zašto već ne snima za televiziju. Dijete ne treba forsirati, treba jasno znati šta su roditeljske želje, a šta dječije. Naše dijete ne želi da bude u centru pažnje, mi smo je poštedjeli javnog života. Donedavno nije ni znala da smo mi javne ličnosti. Kao takva, može da odrasta kao sva druga djeca. Većinu stvari mora da zasluži. Pazimo na to da je ne razmazimo poklonima. Naše dijete će ići u državnu školu, kao što je išlo u državni vrtić. Najzdravije za dijete je da ima susret sa apsolutno svom djecom iz svih slojeva društva. Kada je riječ o umjetnosti, ispoljava velike darove, prije svega muzičke. Mogla bi da nastavi našim stopama, a da li će htjeti, to ćemo vidjeti – kazao je Bosiljčić u jednom od svojih intervjua za magazin „Azra“.

View this post on Instagram

Nina i ritmicka gimnastika #ritam 😍🤗❤️

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Pročitajte još