Johnny Depp stigao u Beograd: Doveo i vlastito osoblje

Piše: Redakcija

Holivudski glumac  Johnny Depp stigao je u Beograd. Odsjeo je u penthouseu luksuznog hotela u kojem ima na raspolaganju vlastiti ulaz u kompleks, a sa sobom je doveo i vlastito osoblje.

Glumac će u Srbiji sljedeći mjesec snimati film “Minimata”, a organizatori su se potrudili da ima strogo osiguranje te da ga zaštite od fanova i paparazza.

– Depp je doputovao u Beograd i smješten je u luksuznom i intimnom penthouseu jednog od najglamuroznijih hotela. Organizatori su se zaista namučili da pronađu odgovarajuće mjesto za glumca, s obzirom na to da je on zahtijevao potpunu privatnost. Penthouse u kojem Depp boravi dok je u Beogradu ima poseban privatni ulaz kroz garažu do samog apartmana koji je na dva nivoa, ogroman dnevni boravak s prelijepim pogledom na centar Beograda i čak tri kupatila. Osoblje hotela nema nikakav kontakt s njim, niti će dok on bude boravio u njihovom apartmanu smjeti ući u njega. On je doveo svoje ljude za slugei pripremu hrane – rekao je izvor za “Blic”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti