Neočekivani gost oduševio publiku na koncertu Lady Gage

Piše: Redakcija

 

Foto: AFP

Fanovi koji su prisustvovali posljednjem koncertu Lady Gage koji je održan u Las Vegasu nisu ni slutili da će to biti koncert za pamćenje o kojem će svi pričati. Istina, takvi su uglavnom svi koncerti ove pjevačice, no, ovaj je po nečemu bio poseban. Naime, Gagi se na sceni pridružio glumac Bradley Cooper s kojim je glumila u filmu “A Star is Born”, te su zajedno otpjevali duet iz filma, pjesmu  “Shallow” koja je nagrađena Zlatnim globusom za najbolju orginalnu pjesmu. 

Pjevačica i glumac prvo su se međusobno šalili, a zatim joj se on pridružio za klavirom, nakon čega se desila fenomenalna izvedba. Pogledajte kako je to izgledalo. 

Podsjećamo, ova pjesma je nominirana u kategoriji za najbolju orginalnu pjesmu za nagradu Oscar, Gaga i Bradley su nominirani za najbolju glumicu, odnosno glumca, a film u kojem su glumili za najbolje filmsko ostvarenje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti