Bivši tjelohranitelj otkrio: Brad tajno viđao Chalize kako ne bi razljutio Angelinu

Piše: Redakcija

Afera oko slučaja Brad Pit i Charlize Theron se ne stišava, a sudeći prema novim informacijama, dobila je novi epilog. Ubrzo nakon što snimljeni zajedno u jednom baru u Los Angelesu, sve je više onih koji misle kako su Brad Pitt i Chalize Theron u vezi. Ono što će mnogima zasiguno zagolicati maštu jesu informacije koje je britanskom listu “The Sun” otkrio bivši tjelohranitelj slavnog glumca, Kris Herzog.

Herzog je izjavio kako nije iznenađen posljednjim događajima vezanim za njegovog bivšeg “šefa”, te je dodao kako je nekoliko mjeseci bio svjedok njihove tajne veze, ali da je zbog posla kojim se bavi te ugovora kojim je bio vezan, bio prinuđen da u javnosti o tome ne govori ni rijči.

On je dodao kako su Brad i Charlize bili više od prijatelja, te je njihov odnos opisao kao prijateljski, ali sa “povlasticama. Herzog je još rekao kako je Brad krio njihovu vezu iz razloga jer bi objelodanjivanje ove informacije loše uticalo na glumčevu poziciju tokom procese oko starateljstva nad njegovom i Angelininom djecom.

-Razgovarao sam sa Charlize prije četiri mjeseca i ona mi je priznala kako ju je s Bradom upoznao njen bivši, Sean Penn. Charlize mi je takođe rekla kako se Brad plaši izaći u javnost s ovom informacijum jer se plaši da bi Angelina mogla pobjesniti zbog ovoga, te da bi to loše uticalo na Bradov položaj tokom procesa vezanog za starateljstvo nad njihovom djecom- priznao je Herzog.

Pročitajte još