Victoria Beckham ogorčena: Ne želim Ritu Oru blizu Brooklyna

Piše: Redakcija

Nakon što su britanski mediji objavili informaciju da je popularna pjevačica Rita Ora pronašla novog dečka, svi su se dali u potragu za informacijom o kome je riječ. No, nakon što se saznalo da je novi partner 26-godišnje pjevačice od nje mlađi osam godina, svi su bili šokirani kada su čuli da se radi o najstarijem sinu Victorie i Davida Beckhama. Da je Brooklyn u vezi sa kontraverznom pjevačicom, svojoj prijateljici povjerila se i sama Victoria koja nije bila nimalo srećna izborom svog prvijenca.

Victorija nije bila oduševljena time što se njen sin upustio u romansu sa osam godina starijom djevojkom koja iza sebe već ima gomilu skandala. Nakon što su viđeni kako se drže za ruke i šetaju londonskim ulicama, par se nedavno pojavio na jednoj zabavi na kojoj su bili i Brooklynovi rodtelji.

-Victoria je bila užasnuta, i plašila se da će Rita kao starija i problematičnija imati loš uticaj na njenog sina, pa je cijelu stvar sasjekla u korijenu- rekao je izvor blizak porodici Beckham.

View this post on Instagram

Thinking about Christmas dinner

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Victoria je ubzo nakon što je vidjela SMS prepisku Brooklyna i Rite, odlučila stopirati njihovu vezu, nakon čega je natjerala sina da prestane svaku komunikaciju sa atraktivnom pjevačicom. Majčini savjeti urodili su plodom, a Broooklyn nije dugo tugovao za Ritom jer je od nedavno ponovo u vezi. Njegova nova ljubav je mlada manekenka Hana Cross, a čini se da je Brooklyn veoma brzo zaboravio na Ritu.

https://www.instagram.com/p/BtFS6K_nOES/

View this post on Instagram

Thank you @mrkimjones for my Dior suit!

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti