Rami Malek otkrio: Princeza Diana i Freddie Mercury su bili jako bliski

Piše: Redakcija

Glumac Rami Malek pobrao je pozitivne kritike za sjajnu ulogu u filmu “Bohemian Rhapsody” u kojem je na sjajan način predstavio lik i djelo legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja. Malek je tokom dodjele “Screen Actors Guild Awards” nagrada u Los Angelesu, govorio o tome koliko teško je bilo odigrati ulogu legendarnog pjevača. Glumac je takođe otkrio i neke zanimljive detalje iz Mercuryjeve prošlosti, a dotakao se i njegove veze sa princezom Dianom, što je zainteresovalo brojne novinare.

Malek je istakao kako je tokom istraživanja lika Freddieja Mercuryja saznao za njegov intimni odnos sa princezom Dianom za koji ranije nikada nije čuo. Glumac je dodao kako su Mercury i Diana jednom prilikom proveli veče zajedno, razgovarajući o mnogim temama.

https://www.instagram.com/p/BtL9q65FCeS/

-Jednom prilikom sam čuo informaciju o tome kako su Freddie i princeza Diana jednom prilikom otišli u bar gdje su se uz piće i ugodan razgovor odlično zabavljali, bez da ih bilo ko ometa. Ipak, nisam siguran da li je to istina ili se radi o urbanoj legendi- izjavio je Malek.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti