Najveća životna uloga: Jennifer Aniston postaje majka?

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Jennifer Aniston uskoro bi se mogla ostvariti u novoj ulozi za koju mnogi smatraju da će biti njena najveća uloga do sada. Kako pišu mediji u SAD, Jennifer je na pragu šeste decenije odlučila postati majka. Ova informacija mnoge je iznenadila budući da se slavna glumica prije dvije godine razvela od tadašnjeg supruga, glumca i reditelja Justina Therouxa, pa se mnogi pitaju ko bi mogao biti otac djetetu.

https://www.instagram.com/p/Bs5TSK4gcO4/

Jennifer je tokom braka sa Bred Pittom u nekoliko navrata govorila o tome kako bi željela ostvariti se u ulozi majke, ali joj to tokom šest godina koliko su proveli u braku, nije pošlo za rukom. Mediji su dosta spekulisali o tome kako je Brad Pitt nakon razvoda od Angeline Jolie ponovo odlučio obnoviti vezu sa bivšom, no u cijelu priču umješala se Charlize Theron sa kojom posljednjih sedmica uveliko povezuju šarmantnog glumca.

Da je u svojoj namjeri odlučna, Jennifer se povjerila prijateljima kojima je otkrila informaciju da je nakon nekoliko posjeta jednom sirotištu u Meksiku, čiji je jedan od najvećih donatora, zapazila preslatku djevojčicu koju su roditelji napustili po rođenju.

-Jennifer je već dugo željela da usvoji jedno od ove djece sa bivšim suprugom Justinom Therouxom. Međutim, on je uvijek imao neke izgovore kako nije bio trenutak za to. Ali sada kada on više nije u priči svi govore Jennifer da treba to da uradi- navodi izvoz blizak slavnoj glumici.

Jennifer je naprosto oduševljena preslatkom djevojčicom pa je u razgovoru sa prijateljicom, Sandrom Bullock odlučila da je usvoji. Upravo je Bullock bila ta koja joj je pomogla da donese ovu, veoma važnu odluku, te je potaknuta svojim iskustvom, nagovorila Jennifer da što prije pokrene pravni proces oko usvajanja djeteta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti