Ashton Kutcher: Glumac na Tweeteru objavio privatni broj mobitela

Piše: Redakcija

Mnogi znaju da što više tehnika i tehnologija napreduju to se sve više gubi pravi kontakt među ljudima. Komunikacija se svela na komentare po društvenim mrežama, dogodi se i po neka poruka dok pozivi u posljednje vrijeme ne dolaze u obzir. Druženje uživo se sve više izbjegava ili je pak zbog tempa života teško izvodivo.

Zbog toga je slavni glumac Ashton Kutcher odlučio da promjeni nešto u svom životu te da stupi u kontakt sa stvarnim ljudima a ne samo poznatim osobama. Kako bi se što bolje povezao s ljudima odlučio je podjeliti svoj privatni broj mobitela na društvenoj mreži Tweeter.

– Nedostaju mi stvarni kontakti sa stvarnim ljudima. Moja zajednica. Od sada možete mi slati poruke. Neću moći odmah svima odgovoriti, no barem ćemo moći biti stvarni jedni s drugima. Moj broj je +1 (319) 519-0576 – pisalo je u objavi koju je u međuvremenu Ashton Kutcher izbrisao.

Da nije riječ o šali otkrili su korisnici ove društvene mreže koji su dobili povratnu poruku ali ne onakvu kakvu su očekivali. Svako je dobio automatski generiranu poruku a morali su potvrditi ako žele da nastave s primanjem poruka. Oni uporniji nastavili su sa slanjem poruka te nakon niza isporučenih poruka navodno su dobili poruku u kojoj poznati glumac piše da su mu advokati kazali da im piše.

– Zdravo, Ashton je i ovo je automatska poruka kako bi znali da sam primio vašu poruku, sve ostalo biti će direktno od mene ili OK, sada više definitivno neću moći odgovoriti na svako vaše pitanje, no drago mi je da ste mi pisali. Trenutno sam na snimanju ‘The Ranch’. Uskoro ću vam poslati novosti, želim vam najbolji mogući dan – stajalo je u nekim porukama.

Ipak sve poruke nisu bile iste a o čemu se zapravo radi moći će se saznati tek za nekoliko dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti