Justin Timberlake sebi čestitao rođendan: Jessica Biel se ubrzo iskupila

Piše: Redakcija

Pjevač Justin Timberlake čestitao proslavio je 38. rođendan, a prvu rođendansku čestitku sebi je uputio sam. Tokom rođendanske večeri, Justin i njegova supruga, Jessica Bile vozili su se automobilom, a dok je Justin snimao video, Jessica je spavala. U početku, pjevač je tiho pjevušio rođendansku pjesmu da bi potom povisio ton kako bi probudio Jessicu. Iznenadivši se, Jessica je kratko odgovorila na njegov pomalo neumjesan potez.

-Samo se pripremam za veliki izlazak. Skloni tu kameru- kratko je rekla glumica nakon što ju je probudio.

Da se radi o šali te da Justina nije ozbiljno shvatila, pokazala je Jessica ubrzo kada je putem svog Instagrama uputila dirljivu rođendansku čestitku svom suprugu.

-Od sramotnog roze bikinija s volanima i fotografisanja pod vodom, ti mi u život donosiš sreću i smijeh. Krivim te za svoje bore smijalice, ali ne bih ih mijenjala ni za šta na svijetu. Nosim ih s ponosom jer znam da sam najsrećnija osoba na svijetu zato što imam čast da slušam tvoje šale, tvoje riječi i tvoj glas svaki dan. Srećan rođendan muškarcu mojih snova. Volim te– napisala je Jessica na svom Instagramu.

Poznati par u braku je od 2012. godine, a vjenčali su se u tajnosti posle pet godina veze, a prije tri godine dobili su sina.

View this post on Instagram

We got a babysitter. #Emmys

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Pročitajte još