Robert De Niro: Još jedan mukotrpan razvod

Piše: Redakcija

Glumac Robert De Niro ovih dana prolazi kroz mukotrpan proces razvoda, a njegova uskoro već bivša supruga odlučila se da ga učini još gorim pa je vijest o razvodu podijelila s medijima. Par se vjenčao 1997., a ubrzo po rođenju njihovog sina odlučili su se razvesti. Iako na sudu razvod nikada nije okončan, par je ponovo zajedno od 2004.godine.

Njegova zakonska supruga Grace Hightower, nije prestala vršiti pritisak na glumca da susu preda papire za razvod te da o tome obavijesti fotografe i medije. Poprilično zatvoren o svom privatnom životu glumac je krajem decembra prošle godine podnio papire za razvod braka i od cijelog procesa držao medije podalje.

Zbog toga se na taj čin odlučila Hightowerova, ali njena advokatica nije htjela govoriti o detaljima njihovog razvoda. Ono što je poznato jeste da par ima potpisan predbračni ugovor, a osim o podjeli imovine na sudu će raspravljati i o starateljstvu nad njihovom djecom, sedmogodišnjom kćeri i dvadesetogodišnjem sinu koji boluje od autizma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti