Luka Šulić i Tamara Zagoranski: Otkrili pol djeteta simpatičnim videom

Piše: Redakcija

Poznati violončelist i član dueta 2Cellos, Luka Tulić i njegova supruga uskoro će i po drugi put postati roditelji, a sretnu vijest o dolasku djeteta objavili su na Instagram profilu. Tamara je ušla u četvrti mjesec trudnoće, pa su odlučili i vijest o spolu djeteta podjeliti sa svojim fanovima. Napravili su to na simpatičan način, objavivši video na kojem nasmješeni poziraju uz balon na kojem piše dječak ili djevojčica.

Na samom početku videa Luka maše pa poljubi suprugin stomak a zatim iglom probuši balon. Budući da su sse rasule ružičaste latice može se naslutiti kako je riječ o djevojčici. Ponosni roditelji nisu mogli sakriti oduševljenje kao ni jihovi fanovi koji su im čestitali u komentarima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti