Tattoo majstor muškarcu vratio nokte na amputiranim prstima

Piše: Redakcija

Tetovaže više nisu samo ukras na tijelu. Danas tattoo majstori pomoću tetovaža ‘brišu’ ožiljke, ‘vraćaju’ bradavice na grudi žena koje su prošle mastektomiju, iscrtavaju obrve kod osoba koje su ih uslijed bolesti izgubile, a Eric Catalano iz Illinoisa u SAD-u otišao je korak dalje i ‘vratio’ prste muškarcu koji je ostao bez njih. Njegova tetovaža postala je hit na internetu. 

Mark Bertram ušetao je nedavno u Catalanov tatto shop u Heckeru s neobičnim zahtjevom – htio je istetovirati nokte na dva prsta koje je izgubio u nesreći.

Po uzoru na ostale Markove nokte, Catalano je do u najsitnije detalje istetovirao nova dva nokta. Nije propustio niti jednu nesavršenost – bijelu mrljicu, prugice, čak i malo crnog pod noktom – sve to dobila su dva odsječena prsta. Mark je bio oduševljen rezultatom. 

 

– Učinio je tačno ono što sam tražio. Znao sam da je on jedina osoba koja to može napraviti – kazao je zadovoljan klijent za svog tattoo majstora koji se i inače bavi hiperealističnim tetovažama i pearcingom (tetovira areole na dojkama žena koje su morale biti podvrgnute hirurškom zahvatu zbog tumora, a za bradavice koristi pearcing), no sada je prvi put tetovirao nokte na amputiranim prstima.

 

Nakon što je Marku napravio nokte, javili su mu se ljudi koji žele da im tetovira pupak ili nosnice.

– Ne znam gdje je granica niti je li uopće postoji. Pokušat ću udovoljiti svakom zahtjevu – kaže majstor tetovaže iz Illinoisa koji iz principa ne naplaćuje svoje usluge osobama koje su zbog raka izgubile dojke, a nije ni Marku naplatio nokte.

No, s obzirom da mu se posao sve više svodi na korekcije, možda će morati početi naplaćivati svoje usluge.  

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti