Tužna ispovijest manekenke: Nekada sam zarađivala milione, danas sam beskućnica

Piše: Redakcija

Nastasia Urbano osamdesetih je bila jedna od najboljih i najtraženijih manekenki. Krasila je naslovnice Voguea, bila zaštitno lice Revlona i Opiuma, parfema Yvesa Saint Laurenta i družila se sa svjetskim jet setom. Već s 20 godina potpisala je za američku agenciju Ford, najbolju na svijetu i otišla u New York.https://www.instagram.com/p/BraG4hXHyOw/?utm_source=ig_embed

No, danas živi u bijedi na ulicama Barcelone, nema novca za kiriju, a spava kod prijatelja ili bukvalno na ulici.

– Imala sam snimanja za sve časopise. Nekoliko godina dobivala sam milion dolara honorara za svega dvadesetak dana rada u cijeloj godini. Išla sam na večere s Jackom Nicholsonom, Andyjem Warholom i Romanom Polanskim, partijala s Donom Johnsonom, Melanie Griffith, Simonom i Garfunkelom. S tadašnjim dečkom Davidom Keithom trebala sam ići na Madonnino vjenčanje sa Seanom Pennom, ali bili smo previše mamurni pa smo odlučili ostati kući. Imala sam sve, živjela sam kao kraljica – kaže Nastasia, koja danas ima 57 godina.

https://www.instagram.com/p/BqpP38mnwbe/?utm_source=ig_embed

Život joj se promijenio nakon što se zaljubila u čovjeka s kojim ima dvoje djece. On je s njom bio samo zbog novca i iskorištavao ju je koliko god je mogao. Zbog njega je izgubila sve.

– Sve je plaćao mojim novcem. Nakon samo dva dana poznanstva tražio je da mu kupim BMW. Izvadila sam ček i platila, kao budala. Bila sam zaljubljena. Jedino dobro što je izašlo iz te veze su moja djeca, sve drugo je bilo užasno – kaže Nastasia. Nema mjesto za život pa ponekad prespava kod prijatelja, no ne može pronaći posao, a kaže kako želi živjeti, a ne samo preživljavati.

Njeni prijatelji pokušavaju joj pomoći pa su otvorili crowdfunding kampanju na kojoj prikupljaju novac za stanarinu za iduća tri mjeseca, koliko je potrebno platiti unaprijed.

– Želim da djeca vide kako sam dobro. Umorna sam od preživljavanja, želim živjeti. Želim se oporaviti tako da moja djeca budu ponosna na mene – rekla je Nastasia, prenosi portal 100posto. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti