dm predstavlja jesenje beauty trendove: Jeste li pobjednica ili romantičarka?

Piše: Redakcija

Za moju romantičnu stranu

Ako uživate u laganim make-up nijansama nalik proljetnom buketu, ovo je look za vas. Ten ujednačite matirajućim puderom i na obraze stavite ružičasto rumenilo. Na kapke nanesite smeđu sjenu i crnom olovkom za oči izvucite tanku liniju uz rub trepavica koju možete i blago razmazati aplikatorom. Na trepavice nanesite dva sloja maskare. Za romantičan i nježan izgled usana odaberite sjaj za usne s reflektirajućim česticama u nježnoj ružičastoj boji.

romanticna portal

[nggallery id=535]

Ja sam pobjednica

Styling za sve jake i samouvjerene dame. Ten ujednačite tekućim puderom koji će se stopiti s bojom vašeg tena. Fiksirajte ga  kompaktnim puderom i na obraze nanesite bronzer. Zlatnu sjenu nanesite na cijeli kapak. Tamnom sjenom uokvirite oko i osjenčite pregib kapka prema vani. Tušem izvucite tanku liniju uz sam rub gornjih trepavica. Za kraj istaknite pogled s dva sloja maskare. Look upotpunite kremastim ružem u nude nijansi.

pobjednica portal

[nggallery id=536]

DM poklanja

Ukoliko želite na svom licu nositi jesenje beauty trendove i postati dobitnica jednog od dva paketa proizvoda (jedan „Maybeline” i jedan „Loreal”) koje za look „Ja sam pobjednica” i look „Za moju romantičnu stranu” poklanja DM, treba da odgovorite na pitanje jeste li:

a) Pobjednica

b) Romantična

Odgovor šaljite na broj: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ OK, a zatim odgovor na pitanje, svoje ime i prezime, te adresu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti