Priyanka Chopra pokazala izazovni dekolte: Poznati voditelj jedva se uspio suzdržati

Piše: Redakcija

Gostujući u emisiji poznatog voditelja Jimmyja Fallona, poznata glumica Priyanka Chopra iznenadila je mnoge pojavivši se u prekrasnom bijelom dijelu. No, ono što je svima zapalo za oko, bio je njen izraženi dekolte, nakon čega su mnogo prokomentarisali kako se tokom emisije, poznati voditelj nekako uspio suzdržati te ju je sve vrijeme gledao ravno u oči. Tokom emisije, lijepa glumica govorila je o svom braku sa glumcem Nickom Jonasom, te spektakularnom vjenčanju koje je održano prije tri mjeseca u Indiji. Iako se u početku gnušala braka i strahovala da bi zbog buduće veze mogla izgubiti svoj identitiet, glumica je izjavila kako je nakon udaje osjetila veliko olakšanje.

-Oduvjek sam maštala da ću uzeti suprugovo prezime, tradicionalno sam vaspitana. Ali, kada je došlo vrijeme za to, shavtila sam da ne želim izgubiti svoj stečeni identitet- izjavila je glumica.

View this post on Instagram

Happiness in the mountains ⛰ ❤️💕

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Ipak, na kraju je sve prošlo mnogo lakše nego je to očekivala, a nakon vjenčanja, Priyanka je zadržala svoje prezime ali mu je dodala još jedno, Jones, te njen suprug ipak bio zadovoljan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti