Supruga Conora McGregora prijeti razvodom: Bila sam uz tebe kad nisi imao ništa

Piše: Redakcija

Poznati UFC borac i jedan od najkontraverznijih ličnosti u svijetu sporta, Conor McGregor, mogao bi uskoro ostati bez svog najvećeg blaga. Kako je to često govorio za svoju suprugu Dee Devlin sa kojom je prošao pravu životnu dramu, od trnja do zvijezda, McGregor, poznat po svojoj prgavoj naravi, uskoro bi se mogao naći pred sudom i to zbog razvoda.

Britanski mediji saopštili su kako se McGregoru prije nekoliko mjeseci javila jedna 27-godišnja djevojka iz Liverpoola koja je nakon noći provedene s poznatim borcem ostala u drugom stanju. Iako su se nekoliko sedmica nakon burne večeri nastavili dopisivati, nakon što mu je saopptila da se nalazi u drugom stanju, Conor joj se prestao javljati. Isti izvor navodi da je ona zbog teške materijalne situacije bila prinuđena obratiti se medijima kako bi uspjela od oca svog djeteta dobiti nešto novaca za pristojan život.

-Nemam posao, živim s majkom i brinem o bebi. Teško mi je. Nisam htjela da do ovoga dođe i htjela sam da to riješimo privatno, ali nije išlo. Zato sam morala da se obratim medijima- rekla je 27-godišnja djevojka.

Nakon brojnih skandala u kojima je učestvovao, McGrgora bi posljednje optužbe mogle koštati velikih finansijskih izdataka ukoliko se utvrdi da je on otac. Na ova pisanja još uvijek se nije oglasila Devlin, ali poznajući i njenu veoma burnu narav, sigurno je da se Conor neće lako izvući iz cijele situacije.

View this post on Instagram

I am very proud of my team at @themaclifeofficial! We are now leading the pack with our in depth coverage of fights and events. From the boxing bout recently, to our UFC event coverage, our numbers are now number 1 of all media outlets in promoting these great fighters and events! The coverage of the Fury/Wilder fight was outstanding. I got to see Tyson’s amazing attitude in overcoming his inner demons and I could really feel the struggles that Deontay faces as a young black man in America. I have never felt more for a fellow mans struggle in all my life. It truly opened my eyes to both of their battles and I was blown away! Thank you to The Mac Life for getting their stories across to me and the general public in a way like never before. Making that historic bout, even more historic! Up next is our front row coverage of the truly AMAZING @UFC 231 card, Holloway Vs Ortega and Joanna Vs Valentina! What an amazing UFC card we have on our hands with this one, I cannot wait! Amazing work by all the team! Thank you for making it a great time to be a fight fan! Also, great work tonight my son @conormcgregorjr! Thank you @albertpikulskiy at @sbgnaas! Proper hard work!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Pročitajte još