Alen Islamović nakon šest godina pjevao pred beogradskom publikom

Piše: Redakcija

Alen Islamović sinoć je nakon višegodišnje pauze zapjevao pred beogradskom publikom, piše Telegraf.rs. Pjevač, kojeg su u bivšoj Jugoslaviji nazivali najljepšim članom „Bijelog Dugmeta“ posljednji put u Beogradu je nastupao 2013. godine.

– Drago mi je da ću se beogradskoj publici predstaviti i sa novim i sa starim pjesmama – kazao je Alen.

Priznao je da je imao malu tremu zbog ovog nastupa.

– U Beogradu kad sviraš rock and roll ili pop, uvijek postoji ta jedna doza male treme koja radi u želucu. Nisu to ona velika uzbuđenja kao prije 30 i nešto godina, to sam pregrmio kao kozice, ali uvijek jedna mala doza te slatke nervoze postoji. Ona će postojati i večeras, ali ja to kroz pjevanje pjesama malo zakamufliram, pa onda ljudi shvate da se stvarno dobro zabavljam. I želim da napravim jako lijepu atmosferu na svojim koncertima – rekao je za Telegraf.rs.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti