Voditeljica se probudila nakon operacije: Doktori uspjeli spasiti joj ruku

Piše: Redakcija

Voditeljica televizije “Pink” Dea Đurđević uspješno je operisana, a prema tvrdnjama ljekara, operacija je bila uspješna. Nakon jutrošnje teške saobraćajne nezgode koja se dogodila nedaleko od bolnice “Dr Dragiša Mišović” u beogradskom naselju Dedinje, voditeljica je zadobila teške tjelesne povrede opasne po život. Na nju je prema navodima policije nakon lakšeg udesa, naletio autobus koji joj je usljed jakog udarca otkinuo ruku. Ubrzo nakon udesa prevezena je u bolnicu, a tim ljekara je nakon dugotrajne i teške operacije uspio da joj prišije ruku. Dea je trenutno svjesna i nalazi se u šok sobi, odakle se na kratko oglasila.

-Hvala Bogu da sam živa- rekla je voditeljica koja će narednih nekoliko dana biti pod budnim okom ljekara koji će tek tada moći saopštiti koliko su ozbiljne njene povrede.

Dea je jedno od najpoznatijih lica na srbijanskoj televizijskoj sceni, a ubrzo nakon saznanja da je doživjela tešku tjelesnu povredu, oglasile su se njene brojne kolege koje su joj uputile riječi podrške.

Pročitajte još