Nakon brojnih nagađanja Penelope Cruz i Antonio Banderas ponovo zajedno

Piše: Redakcija

Čuveni španjolski reditelj Pedro Almodovar uveliko se sprema za pompeznu premijeru svog novog filma “Bol i slava” za koji mnogi već sada predviđaju da će postati pravi hit u svjetskim kinima. Pored nekoliko novih imena, na filmu će se naći oprobana ekipa iskusnih glumaca koji su još jednom Almodovarovom ostvarenju dali poseban doživljaj. Njegova omiljena muza, Penelope Cruz igrat će glavnu ulogu, dok će joj partner biti niko drugi do Antonio Banderas. Poznati glumački par već je jedanput zajedno nastupao u Almodovarovom filmu, a to je bilo 2013. godine u filmu “I am so excited”.

Film će premijerno biti predstavljen u Španjolskoj 22. marta, a priča prati propalog režsera kojeg igra Banderas. On se u filmu preispituje o svim životnim potezima koje je napravio, dok se oko njega cijeli svijet polako urušava.

View this post on Instagram

Primeras imágenes de #dolorygloria #pedroalmodóvar @eldeseo_

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti