Princ Harry i Meghan Markle: Prvi put zajedno na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

Obožavatelji kraljevskog para, princa Harryja i Meghan Markle, u četvrtak navečer mogli su ih po prvi put zajedno vidjeti na crvenom tepihu. Na dodjeli nagrada Endeavour Fund Awards, jedan od najinteresantnijih parova, oduševio je sve prisutne svojim dolaskom.

(Photo by Tolga AKMEN / POOL / AFP)

Držeći se za ruke, u elegantnom izdanju pojavili su se na londonsku dodjelu nagrada, a za prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon završetka glumačke karijere, Meghan je izabrala neobičan stajling.

(Photo by Tolga AKMEN / POOL / AFP)

Trudničku bijelu košulju spojila je s dugom crnom suknjom s prorezom, a na noge je obula visoke potpetice italijanskog brenda Aquazzura, kojim je vjerna od početka svog kraljevskog života. Gustu kosu pokupila je u visoku zalizanu punđu, dok se vojvoda os Sussexa opredjelio za sivo odijelo i tanku tamnoplavu kravatu.

https://www.instagram.com/p/Btl9lK4l25b/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti