Nikolina Pišek: Zbogom kilogrami, vraćam se u pravu formu

Piše: Redakcija

Poznata voditeljica Nikolina Pišek već godinama unazad važi za jednu od najseksipilnijih dama na javnoj sceni, a to je dokazala mnogo puta do sada. Nikolina se godinama unazad nalazi na samom vrhu ljestvice kada je riječ o damama sa malih ekrana koja i pored roditeljskih i poslovnih obaveza uvijek nađe vremena za sebe. No, iako je tako oduvijek bilo, Nikolina priznaje kako se tokom zimskih praznima malo opustila te nabacila koji kilogram više. Kako se zima polako udaljava, Nikolina je odlučna u namjeri da i narednog ljeta njena linija bude dotjerana do savršenstva, pa je nedavno odlučila ponovo krenuti u teretanu.

https://www.instagram.com/p/BrfjRr3hlPs/

-Dat ću sve od sebe da i ove godine budem fit. Sad krećem u teretanu i u tesanje ove linije. Održavam se stalno. Malo finese treba da se sređuju. Na primjer, bokovi- izjavila je Nikolina Pišek.

Nikolina je čest gost različitih događaja i promocija, te se nedavno pojavila na jednom takvom kada su se svi mogli uvjeriti da prelijepa voditeljica izgleda savršeno. No, za nju to i nije baš tako, pa je odluka o aktivnijem treningu, ipak, bila očekivana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti