Bebe Rexha ljuta na publiku: Ako znate riječi, počnite pjevati

Piše: Redakcija

Kontraverzna američka pjevačica Bleta Bebe Rexha izazvala je veliki skandal tokom svog nastupa koji je upriličen na žurci koja je održana ouči početka dodjela nagrada “Grammy”. Pjevačica koja je poznata po eksplicitnim nastupima, tokom koncerta koji se održavao u jednom klubu u Los Angelesu u jednom trenutku je prekinula koncert nakon čega se ljutito obratila prisutnoj publici.

https://www.instagram.com/p/BtmUjcFHe_3/

-Ova pjesma je 50 je***ih nedjelja bila na prvom mjestu. Je***o sam radila za ovo, ok?! Evo mama me gleda, kaže da se smirim. Ako znate riječi pjesme, počnite pjevati- ljutito je izgovorila pjevačica nakon čega je nastavila s koncertom.

https://www.instagram.com/p/BrLKSU4HS-6/

Iako su svi bili šokirani njenim postupkom, mnogi su ipak mišljenja kako energična pjevačica ima pravo, dok se neki ipak nisu složili s ovom konstatacijom, jer smatraju kako je Rexha ipak pretjerala jer je publika skupo platila karte, i nije zaslužila da im se obraća na ovakav način.

https://www.instagram.com/p/BrXqTCJnBMB/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti