Bulevar slavnih ima novu zvijezdu: Ponosna pjevačica pozirala sa porodicom

Piše: Redakcija

Pjevačica Pink konačno se okitila laskavim priznanjem, nakon što je na BUlevaru slavnih u Hollywoodu dobila svoju zvijezdu. Pink je tokom svečane ceremonije pozirala fotoreporterima zajedno sa članovima svoje porodice. Ovaj trenutak posebno je bio emotivan za njenog supruga Careya Harta koji je istakao kako je njegova supruga s razlogom dobila prestižnu nagradu.

-Niko ne zaslužuje više od moje supruge. Niko ne radi napornije od nje. Ovo je žena koja je sama zaradila svoj uspjeh neumornim radom posljednjih 20 godina. Ti si pozitivna osoba u koju se mladi mogu ugledati i zato sam ja tvoj najveći obožavalac. Ponosan sam na tebe, jer si lijepa iznutra i izvan- rekao je Carey.

Iako je njihova veza doživjela brojne turbulencije, ipak su 2006. godine odlučili izgovoriti sudbonosno “da”, a svemu je prethodio nesvakidašnji događaj. Naime, tokom jedne auto trke u kojoj je Carey učestvovao, njegovom timu i pit stopu pridružila se pjevačica koja je do tog trenutka bila jako ljuta na njega. Kada se u jednom trenutku približio pit stopu gdje su njegovi pomoćnici trebali da urade “brzi servis”, Pink je podigla tablu na kojoj je pisalo:”Hoćeš li se udati za mene? Ozbiljna sam!”, što je oduševilo prisutne, a Carey nije imao izbora no reći “da”. Sada, nakon skoro 13 godina, žive u skladnom braku, a radost im donose njihovi mališani.

View this post on Instagram

We go big and then we go home

A post shared by P!NK (@pink) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti