George i Amal Clooney zajedno na večeri: Da li je palo konačno pomirenje?

Piše: Redakcija

Holivdski glumac George Clooney i njegova supruga Amal snimljeni su kako zajedno napuštaju restoran “Sunset Tower Hotela” u Los Angelesu. Nakon brojnih novinskih naslova o njihovom razvodu, par je odlučio obuzdati strasti i sresti se posle dužeg vremena kako bi razgovarali o bračnim problemima. Nakon što je Amal sa njihovom djecom otputovala na Sardiniju, george je naprosto poludio, posebno zbog činjenice da mu Amal nije dozvolila da im se približi. Ubrzo su svi mediji pisali o tome kako se njihov brak nalazi u velikoj krizi, pa je pitanje dana kada će to javno iobznaniti.

https://www.instagram.com/p/BtGQy6OFq3w/

No, prema posljednjim informacijama koje stižu iz Los Angelesa, Amal i George odlučili su smiriti strasti i ozbiljno porazgovarati o bračnim problemima. Nakon sat vremena, Amal i George pojavili su se na izlazu iz hotela, nakon čega je šarmantni glumac kao pravi džentlmen svojoj supruzi otvorio vrata automobila, a zatim prošao sa druge strane i sjeo pored nje. Upućeni tvrde kako je ovo pokazatelj da je par odlučio prekinuti svađu i riješiti problem iza četiri zida, a pisanja o razvodu vrijednom pola milijarde dolara, ipak će morati pričekati.

https://www.instagram.com/p/BjwRXPGlR5T/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti