Ispovijest bivše spremačice: Michael Jackson je u spavaću sobu dovodio dječake

Piše: Redakcija

Adran McManus je radila za Michaela Jacksona četiri godine i tvrdi da je u tom periodu svjedočila potresnim scenama i situacijama.

– Michael Jackson bio je predator pedofil koji je zlostavljao djecu, snimao susrete s njima te videosnimke čuvao u tajnoj sobi skrivenoj na svom ranču Neverland – otkrila je McManus.

U ekskluzivnom intervjuu za “Daily Mail TV”, Adrian McManus otkrila je što je sve vidjela u te četiri godine. Tvrdi da je Michael u svoju spavaću sobu dovodio dječake i da je svjedočila potresnim scenama.

– Bilo je puno vazelina na Neverlandu, jako puno u Michaelovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s djecom, poput ružičaste, željezničke i vojničke sobe –  izjavila je Adrian.

Dječaci su Michaela u većini slučajeva posjećivali vikendom, i onda je imala najviše posla što se čišćenja tiče.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti