Donijela odluku: Miley Cyrus sada nosi drugo ime

Piše: Redakcija

Foto: Instagram 

Pjevačica Miley Cyrus krajem prošle godine se u tajnosti udala za svog dugogodišnjeg dečka, glumca Liama Hemswortha. Vjenčali su se u dnevnom boravku svoje kuće, a skromnoj ceremoniji prisustvovala je samo porodica i najbliži prijatelji.

Poslije vjenčanja, par se samo jednom pojavio zajedno u javnosti i to na gala večeri “G’Day USA” u Los Angelesu, a glumac je tu priliku iskoristio da bi javno hvalio svoju suprugu. Također, prilikom gostovanja u talk showu “Live with Kelly and Ryan” tu priliku je ponovo iskoristi, ali i otkrio jedan nepoznat detalj o njihovom braku.

https://www.instagram.com/p/Br3Ul76hG3s/

– Čula sam da si se oženio… za jednu od mojih omiljenih osoba – Miley Cyrus – prokomentirala je voditeljica Kelly Rippa.

Liamov odgovor otkrio je nešto o čemu do sada nisu govorili. 

– Sada se zapravo tove Miley Ray Hemsworth – otkrio je i dodao da je i on sam bio iznenađen tom njenom odlukom.

Kazao je da je to jedna od najboljih stvari koja mu se mogla dogoditi. 

– Nisam tražio da uzme moje prezime no ona je odlučila da to želi – ispričao je glumac te dodao da će Miley i dalje nastupati pod prezimenom Cyrus.

https://www.instagram.com/p/Br3VI2CBJkJ/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti