Oglasili se iz tabloida koji je Bezos optužio za ucjenu: Sve je bilo zakonito

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Vlasnik američkog tabloida “National Enquirer”  reagirao je na optužbe šefa “Amazona” Jeffa Bezosa o iznudi i ucjeni. On tvrdi da je izvještavanje lista o izvanbračnoj vezi Bezosa bilo zakonito te da će istražiti njegove tvrdnje.

Najbogatiji čovjek na svijetu je optužio izdavačku kompaniju “American Media Inc” u čijem je vlasništvu ovaj magazin, za pokušaj ucjene prijetnjom da će objaviti intimne fotografije koje je navodno slao svojoj ljubavnici, osim ako javno ne objavi da izvještavanje tog tabloida o njemu nije politički motivirano.

Ured američkog tužitelja na Manhattanu provjerava da li navodna iznuda predstavlja kršenje sporazuma o kaznenom negonjenju.

– AMI je čvrsto uvjeren da je prilikom izvještavanja o gospodinu Bezosu djelovao u okviru zakona -naveli su iz kompanije.

Nakon što je Bezos optužio američki magazin za ucjenu, javio se i Ronan Farrow, novinar i sin glumice Mije Farrow koji tvrdi da je doživio istu situaciju.

– Ja i barem još jedan istaknuti novinar uključen u priče o dogovorima National Enquirera s Trumpom, dobili smo slične “prestanite kopati ili ćemo te uništit”‘ poruke od AMI-a.  Ja se nisam angažirao oko toga jer ne radim dogovore sa subjektima koji su tema mojih izvještaja – napisao je Farrow na Twitteru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti