Irina Shayk: Ako je žena u drugom stanju, ne znači da treba nositi samo široke haljine

Piše: Redakcija

Manekenka Irina Shayk u javnosti rijetko otkriva stvari iz privatnog života, ali ističe kako njen partner Bradley Cooper zna na koji način da joj ugodi i da ulogu glave porodice u potpunosti preuzme u svoje ruke. Iako je u svijetu trend da javne ličnosti gotovo svakodnevno u javnost iznose detalje iz svog privatnog života, Irina se trudi da upravo te stvari trebaju ostati u “četiri zida”, i da svako, ma ko god to bio, ukoliko zaista želi, može to ostvariti.

-Imam mnogo prijatelja koje detalje iz privatnog života javno dijele na društvenim mrežama. Zbog toga im se divim i smatram kako je to pitanje ličnog izbora- rekla je prelijepa manekenka koja dodaje kako nikada nije žalila zbog toga što se o njenom životu zna veoma malo, ali dodaje, da javne ličnosti koje na takav način grade svoj imidž, nerijetko ostaju bez privatnosti, a često i bez svojih partnera.

-Zato se i zove privatan život jer se odnosi na vas i vašu porodicu. Srećna sam zbog svoje odluke- ističe Irina.

View this post on Instagram

Magic by @harryjoshhair & @ttmakarova💥

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Ona se osvrnula i na jednu situaciju kada joj je njen dobar prijatelj sugerisao da ne bi trebala nositi izazovnu garderobu jer je ona sad majka. Irina mu je odgovorila kako činjenica da je majka, ne znači da treba da se zatvori u svoj dom i po cijeli dan nosi dugačke haljine.

View this post on Instagram

More @voguemexico by @anlestudio 💜

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti