Wayne Rooney ponovo u problemu: Supruga bijesna zbog mlade konobarice

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Bivši fudbaler Machester Uniteda i nekadašnji kapiten engleske fudbalske reprezentacije Wayne Rooney povo se našau u problemu zbog iste situacije od prije dvije godine kada su ga kamere paparazza snimile kako nakon večernjeg izlaska napušta jedan bar sa nepoznatom djevojkom sa kojom je navodno prevario svoju suprugu. Rooney se tada nekako uspio izvući iz cijele situacije, ali se zbog svoje problematične naravi ponovo našao u sličnoj situaciji.

Nakon što je u januaru ove godine pijan izazvao incident na londonskom aerodromu, Rooney se prije nekoliko večeri obreo u jednom poznatom pubu gdje je u društvu prijatelja ostao do kasno u noć. Ništa ne bi bilo problematično da nekadašnji kapiten “đavola” i ovoga puta nije bacio oko na mladu konobaricu koja radi u pomenutom pubu.

Wayne je na kraju večeri u vidno pijanom stanju napustio lokal ali u društvu svoje nove prijateljice, što nije promaklo vještim paparazzima. Fudbaler je već imao problema sa suprugom Coleen koja mu je oprostila njegov posljednji izlet, ali ovoga puta, stavri su postale dosta ozbiljnije.

-Coleen ga je već upozorila na takvo ponašanje i “ubiće” ga zbog ovoga. Igra se s vatrom ako samo uđe sam u kola s nekom ženom- rekao je izvor blizak paru.

Očigledno je da Wayne nije ozbiljno shvatio prijetnje svoje supruge, pa je sasvim sigurno da će se slavni fudbaler ponovo suočiti sa slično situacijom od prije dvije godine, kada je njegov brak bio na “staklenim nogama”.

Pročitajte još