Michelle Obama se pojavila na dodjeli Grammyja i izazvala ovacije u publici

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Spektakularna dodjela 61. po redu “Grammy” nagrada imala je specijalnu gošću koja se tokom večeri pojavila na bini i izazvala ovacije publike. Bviša prva dama SAD, Michelle Obama bila je gost iznenađenja, a kada je zakoračila na scenu dvorane u Los Angelesu, publika je bila oduševljena i dočekala je velikim aplauzom. Michele se na sceni pojavila uz taktove pjesme “The Next Episode” Snoop Dogga i Dr. Drea, a pored nekadašnje prve dame na sceni su se još pojavile Jennifer Lopez i glumica Jadom Pinkett Smith.

-Od ploča, diskografske kuće Motown koje sam izlizala na južnoj strani, do “ko upravlja svijetom” pjesama koje su snagu davale posljednjih deset godina, muzika mi je uvijek pomagala pričati svoju priču. Znam da to važi i za sve okupljene- izjavila je Obama.

Michelle je dodala da bezo obzira koju muziku volite, da li se radi o country, rap ili rock muzici, ona nam pomaže u teškim trenucima, ali i u momentima kada sa drugima želimo podijeliti svoja osjećanja, tugu, nadu i sreću.

https://www.instagram.com/p/BtvK88qAJgt/

-Muzika nam pokazuje da je sve to važno, svaka priča u svakom glasu, svaka nota u svakoj pjesmi, nije li tamo moje dame?- upitala je Michele dame u publici.

Nakon spektakularnog show programa, Michele se putem Twittera zahvalila Alici Keys koja je bila voditeljica programa, rekavši kako ne postoji bolja i iskrenija osoba od nje, te se još jednom zahvalila svima na spektaklu kojem je prisustvovala.

View this post on Instagram

SO HOW WAS THE #GRAMMYS LAST NIGHT ?! ✨🎤🎸

A post shared by CELEBRITIES AND MODALS (@life__by__fashion) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti