Nećete ih prepoznati: Holivudski par izmijenio lični opis za potrebe nove uloge

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Holivudska glumica Sienna Miller pojavila se na snimanju nove serije “The Loudest Voice In The Room” koja prati život direktora medijske kuće “Fox News”, Rogera Ailesa. U novom ostvarenju Sienni je pripala uloga Rogerove supruge Elizabeth Tilson, ali je jedna stvar mnoge iznenadila. Naime, tokom snimanja kadrova prisutni su mogli primjetiti kako je Sienna doživjela potpunu transformaciju, budući da je njen izgled u potpunosti promijenjen.

Sienna na koju smo navikli više ne postoji, a uloga koju tumači u potpunosti je zaposjela njeno tijelo, te prelijepa glumica sada izgleda identično 58-godišnjoj Elizabeth koju tumači. Mnogi su se složili u jednom, a to je da su kostimografi i šminkeri odradili odličan posao.

Pored Sienne, svoju transformaciju doživio je i njen kolega iz serije, glumac Russell Crowe kome je pripala uloga Rogera Ailesa. Kadrovi nove serije snimaju se u njujorškoj četvrti Queens, a pored glumačkog dvojca u seriji će se pojaviti još nekoliko velikih imena iz svijeta filma.

Uloga voditeljice “Fox Newsa” Gretchen Carlson pripala je glumici Naomi Watts, glumac Seth MacFarlane tumačit će lik PR “Fox Newsa” Briana Lewisa, dok će ulogu medijskog mogula Ruperta Mrdocha odigrati Simon McBurney.

https://www.instagram.com/p/BrQUA4zAEKG/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti