Mike Tyson: Pušio ogroman joint na festivalu

Piše: Redakcija
 

Nakon velike karijere koju je ostvario u boksu, i nakon što je bio svjetski prvak u teškoj kategoriji, Mike Tyson posvetio se danas nekim drugim stvarima u kojima također uživa i pravi je šampion. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog festivala marihuane, na kojem se vidi Mike Tyson kako puši veliki joint.

Podsjećamo, nakon što je početkom januara prošle godine na snagu stupila legalizacija prodaje marihuane u rekreativne svrhe u Californiji,  Tyson je iskoristio ovu poslovnu priliku iskoristio, te zasadio plantažu s marihuanom. 

Naime, “Iron Mike” je s partnerima zasadio marihuanu na 40 hektara velikoj plantaži 60 kilometara jugozapadno od Nacionalnog parka Death Valley. 

Na Tyson Ranchu se vršiti i istraživanja učinaka medicinske marihuane. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti