Novosti

Melina i Haris Džinović: Ovako će izgledati novi dom poznatog para

Srbijanski mediji su u oktobru prošle godine objavili vijest da poznati pjevač Haris Džinović i njegova supruga, poznata dizajnerica,   Melina grade luksuznu vilu u beogradskom naselju Senjak, čija izgradnja, navodno, košta dva miliona dolara. No, sada su se pojavile i informacije o tome šta bi se sve moglo naći u njihovom luksuznom domu od hiljadu kvadrata. Naime, kako prenosi Story.rs vila će imati veliki bazen, kao i vinski podrum s vinima iz različitih krajeva svijeta, a poseban dio je izdvojen za muzički studio. 

– U domu su željeli da imaju sve ono što može da krasi velike prostore kakav je njihov. Cijeli nacrt je impozantan, od rasporeda prostorija do materijala koji su upotrebljeni za gradnju, a koji su nabavljani u cijelom svijetu. Bazen, kakav su osmislili, je zahtijevao velika ulaganja, ali njih to nije brinulo i željeli su samo da bude identičan nacrtu i da u njemu može da se pliva, a ne da se brčka. To je zahtijevalo posebnu infrastrukturu i veličinu bazena. Moglo bi se reći da je to Melinina želja jer se Haris više fokusirao na vinski podrum. On je veliki ljubitelj dobrih pića i zato će to biti njegov kutak. Pjevač i je pravi gastronom i kuhinja je morala da bude komforna. On ju je osmislio, a arhitekte su njegove ideje prenijele na papir. Haris je želio da za prijatelje uvijek može da spremi dobro jelo i posluži vrhunska vina – rekao je srbijanskim medijima izvor blizak paru. 

Izvor je dodao i to da će Haris svoj muzički studio ustupati i kolegama, ali i to da je slavni pjevač htio da napravi i teniski teren. No, uprkos činjenici da je veliki ljubitelj tenisa, oko kuće jednostavno nije bilo dovoljno prostora za realizaciju ove ideje. 

– Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i sobe za djecu koje su opremljene po želji Đine i Kana, bit će samo dio onoga što će činiti njihov dom – rekao je izvor. 

Iako ni Melina ni Haris o ovoj temi nisu htjeli da govore u javnosti, srbijanski mediji prenose i to da su dio namještaja kupovali u Parizu. 

– Haris ima prefinjen ukus i unaprijed je znao da će komade namještaja za njemu bitne kutke poručiti upravo iz Francuske – rekao je izvor.