Jennifer Aniston dobila čestitku od bivšeg: Sretan rođendan ovoj žestokoj ženi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Holivudska glumica juče je na spektakularan način proslavila svoj 50. rođendan, a zabavi koju je priredila za svoje goste prisustvovao je i njen bivši suprug Brad Pitt. No, na ovom veoma zanimljivom događaju, Justina Therouxa, nije bilo njenog bivšeg, Justina Therouxa. Iako je od njihovog razvoda prošlo skoro dvije godine, bivši supružnici ostali su u jako dobrim odnosima što je pokazao i Justin uputivši simpatičnu čestitku svojoj bivšoj. Glumac je na svom Instagramu objavio zanimljivu fotografiju svoje bivše u crno-bijeloj boji, uz veoma simpatičnu poruku.

-Sretan rođendan ovoj žestokoj ženi. Voljenoj. Ljubaznoj i jako duhovitoj. Volim te “B”- napisao je Theroux pored fotografije koju je objavio na svom Instagramu.

Bivši supružnici vjenčali su se 2015. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što su se njen bivši suprug Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčali u Francuskoj. Iako je sve izgledalo bajkovito na samom početku, Justin i Jennifer objavili su tokom 2018. godine vijest da je se razvode. Par je bio svjestan da njihov brak nema budućnost te su i jedno i drugo na kraju objavili kako je njihova odluka bila stvar dogovora, te da su na kraju priče, ostali dobri prijatelji.

View this post on Instagram

🏹…❤️✌️

A post shared by @ justintheroux on

Pročitajte još