Kim Karadshian objavila zabrinjavajuću fotografiju: Borba s psorijazom ostavila posljedice

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Još prije nekoliko sedmica reality zvijezda Kim Kardashian požalila se fanovima kako već nekoliko godina vodi bitku s opakom bolešću, psorijazom. U početnoj fazim, Kim je pomoću šminke uspijevala prikriti tragove opake bolesti, ali kako je bolest uznapredovala, rane na njenom slicu bile su sve vidjljivije. Kako više nije mogla izdržati, Kim se putem Twittera oglasila i od svojih pratilaca zatražila savjete koji bi joj pomogli da barem na kratko pokuša sebi olakšati tešku situaciju u kojoj se našla.

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN

-Ne brinite u pitanju je biljna mast- napisala je Kim, dodavši kako je do sada isprobala nekoliko različitih vrsta krema ali joj nijedna u potpunosti nije pomogla.

Iako je njeno stanje prilično ozbiljno, Kim je i dalje vedrog duha pa se tako našalila na svoj račun rekavši kako su njene noge i dalje jako privlačne, iako su na njima vidljive brojne rane izazvane ovom bolešću. Uskoro su joj se javili brojni fanovi među kojima je bilo i onih koji prolaze kroz sličnu situaciju. Oni su sa Kim podijelili svoja bolna iskustva i predložili joj da je najbolje da se o svemu posavjetuje sa ljekarom, i da previše ne eksperimentiše sa kremama i drugim tretmanima za koje nije sigurna da su djelotvorni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti