Kćerka Cindy Crawford je glavna zvijezda New York Fashion Week

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Nekada jedan od najboljih svjetskih modela u svijetu, Cindy Crawford ima razloga biti ponosna na svoju nasljednjicu koja je na protekloj sedmici mode održanoj u New Yorku bila glavna zvijezda, a mnogi su bili složni u jednom, da je mlada manekenka na dobrom putu da ostvari karijeru kakvu je imala njena majka 90-tih godina. Iako joj je tek 17 godina, mlada Kaia Gerber odlučnim korakom gazila je po njujorškoj modnoj pisti, a brojni predstavnici modnih kuća i kritičari mode u mladoj manekenki vidjeli su “potpis” onoga što je prije više od 20 godina na modnoj sceni ostavila legendarna Cindy.

View this post on Instagram

coach @coach @stuartvevers @jane_how @ashleybrokaw

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Jedan od glavnih kreatora na svjetskoj modnoj sceni, Stuart Vevers predstavio je svoju kolekciju za sezonu jesen-zima, a upravo je mlada Kaia bila njegov glavni izbor. Vevers nije krio svoje oduševljenje posljednjom revijom istakavši kako sau modeli koji su predstavili njegove nove kreacije i te kako dorasli svom zadatku.

View this post on Instagram

closing @r13denim #karltempler

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Pozitivno mišljenja o prethodnoj njujorškoj reviji imali su i predstavnici modnog magazina “Vogue” koji su naglasili da je smjena generacija na modnoj pisti protekla gotovo neprimjetno, te da mladi modeli koji danas promovišu najveće svjetske modne brendove imaju hrabrosti i odlučnosti da na najbolji način predstave ne samo brend koji promovišu već i sebe, kao buduće predstavnike najvećih svjetskih modela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti