Ko je tajanstveni fotograf koji je zaveo Sandru Bullock?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @sandrabullock_ig

Holivudska glumica sandra Bullock dugo je od očiju javnsoti skrivala ljubavnu vezu sa tajanstvenim muškarcem koji od nedavno i zvanično njen suprug. Naime, slavna glumica i uspješni vlasnik fotografske kompanije Bryan Randall nedavno su se zakleli na vječnu ljubav, a prema navodima izvora bliskog paru, vjenčanje je održano u Sandrinoj vili, a samom činu vjenčanja prisustvovala su njihova djeca.

Iako se u početku nije mnogo znalo o partneru proslavljene glumice sa kojim je prije vjenčanja provela skoro četiri godine u vezi, američki mediji javljaju kako se radi o bivšem uspješnom modelu koji je danas vlasnik fotografske kompanije. Par se upoznao na rođendanskoj zabavi Sandrinog sina gdje je Bryan bio u ulozi fotografa. Od tada, njih dvoje su postali jako bliski nakon čega su ubrzo započeli vezu.

Novine koje su se posljednjih sedmica bavile Bryanovom prošlošću, tvrde da je sadašnji biznismen nekada davno imao blistavu manekensku karijeru radeći za najpoznatije brendove poput Hugo Bossa i Saint Laurenta. Nakon što su se u javnosti pojavile njihove prve zajedničke fotografije, mnoge dame ostale su bez daha vidjevši kakvog muškarca pored sebe ima proslavljena glumica. Nema sumnje da će u narednom periodu upravo Randall biti glavna tema brojnih medija.

https://www.instagram.com/p/BtmFfzrB32Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti