Teški dani iza nje: Selena Gomez uživa s društvom na plaži

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @selenagomez

Poslije dugo vremena s unutrašnjom borbom s depresijom i problemima s anksioznošću, pjevačica Selena Gomez nadjačala je svoju bolest i teške dane ostavila u prošlosti. Sada se posvetila sebi, a najnovijim fotografijama koje je pokazala na društvenoj mrezi Instagram pokazala je da se osjeća stabilno.

Svojim fanovima javila se s velikim osmjehom na licu, nakon dugog izbivanja s društvenih mreža. Selena Gomez se u svoj svijet povukla nakon javnog priznanja da se bori s depresijom i anksioznošću, a ispričala je kako je do toga dovelo zlonamjerno komantiranje na društvenim mrežama. Između ostalog na meti zlobnih komentara se našla nakon fotografije u bikiniju, a da je takvo nešto nadjačala pokazala je svojim objavama.

https://www.instagram.com/p/Bt0mUonh9V7/

https://www.instagram.com/p/Bt0mBRAhKTn/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti